Vennukan sukellukset

Seuran viikkosukellukset, ja kaikki muut seuran kaikille avoimet sukellukset. Kaikki mukaan sukeltamaan!!!

Valvojat: Kouluttajat, Johtokunta

TeroPitkanen
Site Admin
Viestit: 84
Liittynyt: 29 Heinä 2019 14:43

Vennukan sukellukset

Viesti Kirjoittaja TeroPitkanen »

Hei kaikki,

Osa jo tietääkin tilanteen ja osalle saattaa tulle uutena asiana.

Seuramme on saanut pitkään käyttää vapaasti Verlan Vennukanniemeä sukelluskohteena.
UPM on maanomistajana antanut meillä käyttöoikeuden maaalueelle aiemmin.

Tilanne on nyt muuttunut hieman ja tulevaisuudessa UPM laajentaa Verlan matkailutoimintaa ja alkaa kehittämään toimintaa myös Vennukanniemeen.
Tämä tulee jonkin verran muuttamaan sitä miten me sukeltajat voimme operoida kohteessa.

UPM:n ja matkailuyrittäjien visiona on rakentaa niemeen laavu, WC-tilat sekä telttamajoitus mahdollisuus kesäajalle. He tulevat organisoimaan erilaisille ryhmille tapahtumia niemessä. Silloin me pysymme poissa jaloista ja annamme tilaa tälle uudelle toiminnalle.

Rakennustöitä ei vielä ole aloitettu, joten toistaiseksi toimintamme voi jatkua kuten ennenkin.
Tulevaisuudessa tulemme sopimaan matkailutoiminnan kanssa yhteensopivat käytännöt miten sukellustoiminta voi jatkua kohteessa.
Yrittäjät ja UPM ilmoittaa allekirjoittaneelle, kun heillä rakennustyöt alkaa ja käyttöömme tulee uusia käytäntöjä. Informoimme tästä heti, kun jotain tapahtuu.

Tämä väliaika jokaisen meistä pitää muistaa jatkossakin käytöstavat kohteessa ja muistaa kunnioittaa kohdetta. Olemme entistä enemmän kohteessa vieraana ja saamme jatkossakin sukeltaa kohteessa. Kohteesta ei ole suotavaa löytyä tulipaikkojen hiilikasoja, roskia, tai WC-paperia mättäältä meidän toimesta ;) Grillit on siis jatkossakin mallia kaasugrilli, jos joku on jotain muuta joskus käyttänyt.

Jos törmätään kohteen uusiin isäntiin eli matkailuyrittäjiin, niin muistetaan tosiaan että olemme heidän vieraanaan kohteessa. Heillä on maankäyttösopimus UPM:n kanssa kohteesta. Olemme erittäin hyvässä hengessä tähän asti käyneet keskustelua tulevaisuudesta kohteessa, pidetään tämä henki jatkossakin yllä kaikkien fiksulla käytöksellä.

Nämä uudet tuulet kohteessa voivat avata seurallekin uusia mahdollisuuksia kehittää alueellista sukellustoimintaan.

Johtokunnan puolesta,
Tero Pitkänen

Ps. Jos jollain kysyttävää niin minulle saa soitella: 040 839 5616