Junioritoiminta

Junioritoimintamme on Sukeltajaliiton alaista Norppatoimintaa. Junioritoimintamme on monipuolista vesiliikuntaa. Harjoittelemme Urheilupuiston uimahallissa snorkkelisukellusta, vesipelastus taitoja, uimatekniikoita sekä pelaamme monipuolisesti erillaisia pelejä ja leikkejä mm. uppo- ja vesipalloa. Toimintamme punaisena lankana on lapsi lähtöisyys, liikkumisen ilo ja uusien taitojen oppiminen leikkien avulla turvallisessa ympäristössä. Harjoituksissa käytetään perusvälineitä, joihin kuuluvat maski, snorkkeli ja räpylät.

Norppatoimintaa ohjaavat Sukeltajaliiton ohjaajakoulutuksen suorittaneet Norppaohjaajat. Toimintamme on jaettu taitotaso ja ikakausi ryhmiin. Toimintaamme voi osallistua yli 7 vuotiaat uimataitoiset lapset ja nuoret. Tavoitteena Norpilla on oppia snorkkelisukellus taitoja sekä kokea liikunnan iloa, ilman suuria tavoitteita tai paineita.

3-6 vuotiaat lapset voivat osallistua MiniNorppa toimintaamme. Toiminta tähtää snorkkelisukellukseen, ikäryhmän mukaan, kuitenkin ensin harjoitellaan uinnin alkeita sekä leikitään isolla sydämmellä, koetaan liikkumisen iloa, harjoitellaan ryhmätaitoja ja ennen kaikkea pidetään hauskaa!

Seuramme junioritoiminta perustuu täysin vapaaehtoistyöhön ja rakkaudesta lajiin! <3

Sukellusseura Vesikoiden junioritoiminta tapahtuu Olymppiakomitean Tähtiseuratoiminnan periaatteiden mukaisesti. Tunnustus on myönnetty seurallemme vuonna 1993 ja on siitä asti ollut voimassa.

Mikä on tähtiseura?

Rymiimme pääsee mukaan syksyllä tai alkuvuodesta joululoman jälkeen, pyrimme näinä ajankohtina täyttämään ryhmämme täyteen. Mutta tilanteiden muuttuessa myös kesken kauden on mahdollisuus aloittaa. Ryhmäkoot perustuvat Sukeltajaliiton ohjeituksiin ja mikäli ryhmämme ovat täynnä tällöin emme voi ottaa uusia sukeltajia mukaan toimintaamme.

Voit tiedustella vapaita paikkaja sähköpostitse juniorivastaavaltamme.

Jäsenmaksut vuonna 2023


– MiniNorpat: alle 6-vuotiaat – ei jäsenmaksua, kausimaksu 59 euroa (kalenterivuosi).
– Norpat: 7-14 -vuotiaat – 46,50 € + kausimaksu 59 euroa (kalenterivuosi).
– Aikuiset: yli 15-vuotiaat – 98,50 € + kausimaksu 59 euroa (kalenterivuosi).

MiniNoprppien, Norppien ja aikuisten ikärajat muodostuvat Sukeltajaliiton määritysten mukaisesti. Sinä vuonna kun lapsi täyttää 7 vuotta, hänet lasketaan Norpaksi, ja vastaavasti Norppa lasketaan aikuiseksi sinä vuonna kun hän täyttää 15 vuotta.

Seuramme sääntöjen mukaan MiniNorppan huoltajan tulee olla seuramme jäsen.

Lisätietoja juniori toiminnastamme voi kysellä:
juniorit @ vesikot . fi (ilman välilyöntejä)