Seura

Sukellusseura Vesikot ry järjestää monipuolista vesiurheilutoimintaa. Seuramme toimii Kymenlaaksossa ja seuran kotipaikka on Kouvola. Seuramme on Sukeltajaliiton jäsenseura ja tarjoamme kansainvälisen CMAS-koulutusorganisaation mukaista sukelluskoulutusta.

Toimintaamme kuuluu erittäin aktiivinen juniortoiminta. Juniortoimintamme mahdollistaa lapsille ja nuorille monipuolisen tavan liikkua ja pitää hauskaa yhdessä kavereiden kanssa. Seuramme on auditoitu Olymppiakomitean nuorten Tähtiseuraksi, jo vuodesta 1993 lähtien.

Juniortoiminnan lisäksi tarjoamme erittäin kattavasti muidenkin lajien harrastusmahdollisuuksia. Muita laji jaoksia joiden toimintaan voi lähteä mukaan harrastamaan on uppopallo, vapaasukellus sekä laitesukellus perinteisestä virkistyssukelluksesta aina vaativampaan tekniikkasukellukseen. Jokaiselle sukelluksesta kiinnostuneelle löytyy seuramme toiminnasta varmuudella oma mukava harrastuspaikka.

Pyrimme panostamaan toiminnassamme erityisesti siihen että lajien aloitus ja harrastaminen pysyisi kustannuksiltaan kohtuullisina, ja näin pystyisimme tarjoamaan harrastusmahdollisuuksia kaikille halukkaille. Juniortoiminnassamme on mahdollista lainata varusteita käyttöön, joten lajiin tutustuminen on mahdollista helpolla. Laitesukellus mielletään monesti kalliiksi harrastukseksi, mutta olemme pyrkineet madaltamaan kynnystä tarjoamalla mahdollisuutta jäsenillemme vuokrata osaa varusteista käyttöön.

Toimintaamme ohjaa seuraavat arvot: turvallisuus, vapaaehtoisuus, hyväksyvä ja tasa-arvoinen, avoimuus sekä ympäristön kunnioitus. Noudattamalla näitä arvoja pystymme varmistamaan sen että toimintamme pysyy laadukkaana ja monipuolisena. Haluamme tulevaisuudessa kehittyä entistä monipuolisemmaksi, aktiivisemmaksi ja helposti lähestyttäväksi harrastusseuraksi alueella.

Jäseneksemme voivat liittyä kaikki sukellusharrastuksesta kiinnostuneet.

Lisää jäseneksi hakeutumisesta: Jäseneksi

Tervetuloa mukaamme sukellusharrastuksen pariin!